CİNLERİN KENDİ ARALARINDA ÜREMELERİ NASIL OLUR

Cinlerin de biz insanlar gibi üredikleri hepinizin malumu. Ancak hemen hemen kimse nasıl ve ne şekilde gerçekleştiğini bilmemektedir. Kuşkusuz insanların cinsel münasebetleri ile ilişkilendirmek ve benzetme yapmak olasıdır. 
Bir takım kesimlerde cinlerin enerjiden ibaret oldukları için cinsel bir münasebet yaşayamayacağını öne sürenler vardır. Ama bir enerjiden ibaret olsalar da kendi aralarında biz insanların yapabildiği, dokunabildiği, ve tadabildiği şekillerde yaşarlar. 
Cinlerin cinsel uzuvları olduğu bir gerçektir. Ve bu sayede bu birleşmeyi bitirebilirler. Her ne şekilde olursa olsun ALLAH-u alem dilemedikçe bu birleşmeden evlat sahibi olmak . Ancak boyut farklılığından dolayı insanlardan gebe kalanlar normal koşullarda 9 ay 10 gün gibi bir müddette çocuk sahibi olurken cinlerde bu müddet bir kaç aydan ibarettir. Cinlerin boyutları doğum yapmalarına mani değildir. Başka bir deyişle 30 santimetre boyunda da olsa yeniden üreyebilirler. İnsanlar ile aralarındaki münasebetlerde bir cinin insana dokunabilmesi, taciz edebilmesi o cinin bulunduğu enerjiyi elementleri kullanarak maddeleşmesiyle olası olabilmektedir. Bu sayede bir cin insan olan bir bayana temas edebilir. Şehvet duygusunu o bayana çok fazla yaşatabilir zira kişinin beynine gönderdiği o dalgalarla o duygularla bu eylemi gerçekleştirebilir. Birde cinlerin insanlarla değişik yoldan birleşmesi vardır ki bu genelde kadınların hayız dönemlerinde eşleriyle birleşmesinden yada iki eş arasında besmelesiz birleşmesinden olmaktadır.
 Buna hadisle örnek vermek gerekirse resul-u ekrem efenedimiz '''Kişi hanımı ile cinsi ilişki kurduğunda besmele çekmezse iblis zekerine hulül eder ve onunla cima eder.''' emretmektedir.Başka bir deyişle burada hem besmelenin her işte ehemmiyetini hemde eşler arasındaki münasebetlerde cin iblislerinden da savunabildiğini anlamaktayız. Böyle vaziyetlerde cinler fırsat beklemektedir. İki eş cima edecekleri vakit besmele çekmezlerse o cin vakit kaybetmeden erkeğin önünde bulunur ve kadınla beraber cinsel ilişkiye girmiş olur. Bunun neticesinde doğacak çocuklar ise ''muhannes'' olur. Muhannes cin ile insan arasında olan çocuklara denmektedir.Konumuza tekrar dönecek olursak cinlerin kendi aralarında cinsel münasebette bulunabilecekleri bir gerçektir. Müslüman cinlerde cima edilmeden önce 2 rekat namaz kılınır. Eğer bu temastan evlat isterlerse yeniden ALLAH-u alem hazretlerinden niyaz ederler. İki boyut arasında dünya aleminde bilinmeyen pek çok gerçek vardır. 


Cinler insanlara neden çok fazla yalan söyler diye düşündünüz mü hiç ? 

Bakın kendileriyle ilgili şeyler mevzubahis olduğunda bin türlü yalan söylerler. Zira kendilerinde açık vermek istemezler. Bu yüzden herkes standart bir bilgi birikimiyle yazıp çizer ve bir diğer bir adım dahi öteye gidemez. Gidenler ise bütünüyle yalanlardan ibarettir. Kendinize cinler ile ilgili bilgi veren 10 ayrı site,form seçin. Göreceksiniz ki 9 tanesi hemen hemen aynı ve alıntıdır. 1 tanesi ise biraz daha değişik yazmıştır lakin sahihliği tartışılır. İşte cinlerin kendi aralarındaki cinsi münasebetleride insanların bilmelerini istemedikleri bir olgudur. Müslüman bir cin çocuk doğduğunda doğduktan hemen sonra ''' la ilahe illALLAH muhammeden resulullah''' dediğini biliyormuydunuz? Sevgili arkadaşlar kuşkusuz ki konuyu elimden geldiğince üstü kapalı anlatmaya çalıştım. Çünkü bu konu hususunda çok fazla cinsel terimler kullanılacağından bunu yapmanın uygun olmadığını düşündüm. Sanıyorum ki bu anlatımımdan da sizler anlatmak istediğimi anlayacaksınızdır. Sürç-ü lisan ettimse affola.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CİNLERLE ALAKALI TÜYLER ÜRPERTİCİ BİLGİLER - BÖLÜM 1

Tılsım Çeşitleri

Cin Padişahları