KARADEDELER ( DAVET NİTELİĞİ OLANLAR)

KARADEDELER

Karadedeler ismi aslında bir sıfattır. Yani bazı bölgelerde genelde ihtiyar kesimin kullandığı sıfatlardan biridir. Gerçek isimleri davet niteliği taşıdığından söylemeyi uygun bulmuyorum. Bizler yine onlara karadede olarak hitap edelim. Bu varlıklar diğer hiç bir cin türüne benzemezler. Benzememekten kastım şekil olarak değil yaşam tarzı ve sahip oldukları etkilerden dolayıdır.

Bu varlıklar her iki boyutu çok rahat kullanabilen ve nesnel olarak en uzun süre kalabilen ve bu sürede aktif olabilen varlıklardır. Yaşam alanları olarak insanların çok az olduğu ve kırsal bölgelerdir. Bölge olarak Mardin, Çanakkale, Malatya, Kırıkkale, Ağrı, Erzincan, ve Bingöl civarlarında barınırlar. Geçtiğimiz senelerde ortalama sayıları 1628 olan bu varlıkların bu sene itibarı ile tam olarak sayıları 2104 olarak arttmıştır. Bu varlıklar genelde toplu olarak hareket ederler ve asla başka bir kavme tek başına saldırmazlar. Genel olarak hiç bir kavme saldırmak gibi eylemleri olmasada gerektiğinde ciddi hasarlar verebilirler. Öyleki verdikler hasarlar manevi boyut şöyle dursun bir hayvanı canlı canlı parçalayarak katledebilirler. Maddesel boyutlarında her bir nesneyi veya canlıyı darp, taciz, ve benzeri hallerde temas yetileri mevcuttur. Bilindiği gibi en güçlü cin türü olarak İfrit (Afarit) ve Marid olarak bilinsede hiç bir İfrit ve Marid türünün onlara sebepsiz bulaşması söz konusu dahi olamaz. İsimleri karadede olarak sıfatlandırılsada esasında renkleri kara değil aksine flu bir renge sahiptirler.Güneş ışığı veya gece herhangi bir ışık altında çok daha koyu olarak görünürler. Son derece hızlı, çevik, vahşidirler. İnsanlara tasallut olmaları çok çok nadir olur. Bunu yüzdeye vurmaya kalksak %95 insanlara tasallut olmazlar. Ancak tasallut olmuşlar ise muhakkak o insan bu varlıklara bilmeden bir kusur etmiştir. Aksi halde insanların içine girmezler. Muhakkak her kavmin bir atası inandığı liderleri vardır. Ancak bu varlıklar ise Rukyailin kavmine itibar ederler. Her ne kadar Rukyailin kavmi onlar kadar vahşi olmasada bu varlıkların liderleri olan bahlunken isimli liderlerine biad ederler. Tekrar hatırlatalım ki gerçek isimleri karadede değildir. Bu anadolu ve doğu anadoluda kullanılan bir sıfattır. Gerçek isimleri davet niteliği taşır. Davet niteliği nedir derseniz kısaca özetleyeyim. Bunların isimlerini kullandığınızda diğer alemde dahi isimleri hemen dolaşmaya başlar ve nihayetinde onlara kadar gider. Ve bu çok kısa sürede olur. Yada es kaza sizin mahalinizden geçmektedirler ve isimlerini söylediğinizde tasallut yaşayabilirsiniz. Sizin onların isimlerini bilmeniz onlara abes gelecektir. Çünkü onların isimlerini bilen çok az kişi vardır ki onların dahi ulu orta söyleyeceklerini düşünmüyorum. Evet dostlar kısaca cinler aleminin varlıklarından olan bu taifeyi bu şekilde anlatmış olalım.

Selam ve Dua ile.


Yorumlar

  1. Sayilarini nerden biliyorsunuz

    YanıtlaSil
  2. Bu bilgiler Paranormal durumlar ve cinler sayfasindan alinmistir. Facede bu sayfadan bulabilirsiniz. Bilgi hirsizligi yapma bari alinti yaptigin sayfayi belirt

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

CİNLERLE ALAKALI TÜYLER ÜRPERTİCİ BİLGİLER - BÖLÜM 1

Tılsım Çeşitleri

Cin Padişahları