CİN TÜRLERİ - BÖLÜM 1


MÜSFER
Çogul isimi müsferiş olan bu cin türü genel olarak tarlalar gibi kırsal ve incir ağaçlarında yaşarlar. Boyları 140 santimetre olan müsferler genelde iyi karakterlidir. Çok hızlı şekil değiştirebilir ve uzun müddet o büründüğü şekilde kalabilirler. İnsanların en fazla seslerini duyabildiği bu cinler hayvan ve insan sesini kullanarak bu boyutta seslerini duyurabilirler. Öyleki bir gece kapınızın önünde yada etrafınızda konuşan insanlar duyabilir yada hayvan seslerini sezebilirsiniz. Baktığınızda göremediğiniz o noktada hali hazırda seslerini duymanız olası. İnsanlardan rahatsızlık duymazlar ve alelade üstü bir vaziyet yoksa zararda vermezler. İncir ağaçlarına yaklaştığınızda destur çekmeniz daha hayırlı olur. Müsferler hünanist cin türlerindendir.
LİETLİ
Lietli cinleri ismini dişi cinden almışlardır. Bu dişi lietli cin son derece akıllı ve olağan üstü kuruntu verir. Lietli türleri genelde vadilerde ve yüksek yerlerde yaşar. İnsanlara olan musallatları güzel bir insan gibi görünüp kandırmaktan ibarettir. Aşırı derecede uyuşukluk ve kendini bilmezlik bir hantallık yaratır. Kişi o geldiğinde dış dünyadan kopar gibi davranır. Çok kuul bir görünüşe sahip olan lietliler kendi alemlerinde de vesvese verebilir ve kimi cinleri kandırabilirler. Onlar iblisten olmasalarda onun kadar becerilidir bu konuda.
MUSABBAR
 Bu cin türü genelde mağaralarda yaşarlar. Sarp ve kayalık bölgeleri seçenek ederler. Boyları vasati 90 santimdir. Şeytanilerden olmasa da insanları sevmeyen bir cin türü olduğunu söyleyebilirim. Bu yüzden de insanların çok nadir gittiği uzak dağlarla kaplı alanlarda yaşarlar. Toprakta ki mineraller ve yosunlarla beslenirler. Kapıp kaçmak üzerine uzmandırlar. Hızlı ve toplu şekilde hareket ederler. Bir başka türle dalaşa girecekse katiyen bunu yanlız yapmazlar. Teke tek kavramı yoktur onlarda. Topluca saldırırlar. Aile bağları çok güçlüdür ve katiyen dağılmazlar. Musabarlar böyle bir türdür.
BEHNİLEM
 Behnilen cinler aleminde bir kral olmasada üst düzey bir cindir. O alemdeki cinler içinde toprakta yaşayan tek cindir. 4 ana element içinde en katı olan elementi kullanan bir cindir. Bir çok gömünün yerini bilir. Fakat katiyen sahiplenmez. İnsanlara yapışmaz. Aksine arkadaş bir cindir. İnsanların içinde gezer fakat asla muhatap olmaz. İnsanları sevebilen bir cindir. Asli görevleri içinde buhari ismindeki şifacı cine yardımcı olmakta vardır. Tabiattaki nebatları tespit eder ve alakalı yere iletir. Bu cin mümin bir cindir ve herkesin arkadaş olmak isteyeceği bir cindir.
 KASVERATİN
 Kasveratin arap yarım adasının 4 büyük cin krallarından biridir. Kendine has bir silahlı gücü ve sağ kolu diyebileceğimiz 3 yardımcısı vardır. Çağrılara icabet eden bir kral olmasına karşın ilk giden 1. Yardımcısı olur. Teykelin yanında olabilecek bir dostluğa sahiptir. Kendine has bir tacı vardır ve tahtı belkıs tahtına benzer. Gündüzleri kendi ve silahlı gücü asla görünmez. Geceleri ise silahlı gücü bir kale gibi düzen sağlar. Kasveratin iyi bir kral ve görünüş olarak sakin bir duruşa sahiptir. Ve 4 büyük kral içinde 3. sırada bulunur. 


 <جن> 

Yorumlar

  1. Bu bilgileri nereden edindiniz acaba? Cinlere sorarak mı elde edilmiş böyle bilgiler acaba bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin kaynak olarak imam şibli ve diğer kaynaklardan edinilmiştir.

      Sil
  2. Çok uzun zamandır metafizik ve astral yaşayış ile ilgili çalışmalar yapıyorum. Şunu diyebilirim ki; cin-melek-insan ayrımında tek farkımız aynı yerde yaşıyoruz ama mekan ve zaman algılamamızdaki kısıtlamalar nedeniyle haklarında rivayet mucize hadis söylemler ve bir takım efsanelerden başka bilimsel değer içeren somut kaynak yok. Bu da gösteriyor ki bu konulara gerçekten ilgi duyanlar benim araştırmamda kullandığım tamamı bilimsel ve şahsi deneyimlerime dayanan bilgileri kullanabilirler. Korkucak bir şey yok; sadece bakış açınızdaki farklılıkla algılarınızın gücünü arttırıyor ve farklı dalga boylarındaki titreşimleri duyu organlarına zihninizde veri haline getirmesine izin veriyorsunuz. Yönetici bu yorumu da silme insanlar bilgileri kendi tecrübelerine göre değerlendirsin senin kararlarına göre değil.Teşekkürler. Beycivan Süzen.

    YanıtlaSil
  3. Çok uzun zamandır metafizik ve astral yaşayış ile ilgili çalışmalar yapıyorum. Şunu diyebilirim ki; cin-melek-insan ayrımında tek farkımız aynı yerde yaşıyoruz ama mekan ve zaman algılamamızdaki kısıtlamalar nedeniyle haklarında rivayet mucize hadis söylemler ve bir takım efsanelerden başka bilimsel değer içeren somut kaynak yok. Bu da gösteriyor ki bu konulara gerçekten ilgi duyanlar benim araştırmamda kullandığım tamamı bilimsel ve şahsi deneyimlerime dayanan bilgileri kullanabilirler. Korkucak bir şey yok; sadece bakış açınızdaki farklılıkla algılarınızın gücünü arttırıyor ve farklı dalga boylarındaki titreşimleri duyu organlarına zihninizde veri haline getirmesine izin veriyorsunuz. Yönetici bu yorumu da silme insanlar bilgileri kendi tecrübelerine göre değerlendirsin senin kararlarına göre değil.Teşekkürler. Beycivan Süzen.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

CİNLERLE ALAKALI TÜYLER ÜRPERTİCİ BİLGİLER - BÖLÜM 1

Tılsım Çeşitleri

Cin Padişahları